28
Jun

WEB MARKETING TAKTIKA za prvo mesto na Googlu

Taktika 2: Pičing Mogli bismo napisati posebnu knjigu na temu pičinga. Rezultati pičinga u stvari zavise od uloženog vremena i napora i mogu biti pun pogodak ili potpuna propast. Možete završiti sa sjajnom podrškom, ili provesti mnogo sati bez ikakvog rezultata. Ako želite da provedete neko vreme pičujući novinare i blogere, evo nekih ključnih stvari za razmatranje:

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

podeli: 


26
Maj

Kljucne stvari za razmatranje:

Ostanite usmereni: Upoznajte novinara/blogera i predmete kojima se on ili ona bavi. Novinari i blogeri se najviše ljute ako bivaju pičovani da pišu o nečemu što ne odgovara njihovom predmetu. Ne spamujte ih. To je siguran način da se završi na blogu poput BadPitch blog, a niko ne želi takvu vrstu eksponiranja. Pre nego što kontaktirate ljude, utrošite vreme da upoznate njihov stil i predmet o kome pišu. Budite sigurni da ste pročitali sadržaj; kada je to na mestu, ostavite komentare. Ovo će im pokazati da ste uradili domaći zadatak, i da ste već upoznati sa njihovim radom i takođe će vam pomoći da odlučite koji su novinari odgovarajući za vaš pičing.. Postoje plaćene usluge (Vocus i Cision - prethodno Bacon's- su najpopularnije) koje daju ogromnu bazu podataka koje precizno selektuju kontakt informacije o raznim novinarima, koji rade za različite publikacije- prema tome šta je njihovo specifično polje. Ako ste ozbiljni u pičingu, ovo mogu biti veliki resursi, pošto je nalaženje kontakt informacija o određenim novinarima kada to radite sami često teško i troši mnogo vremena, a slanje piča na adresu njuzruma- info"publication.com nema efekta i nije usmereno.


Ne pičujte stalno iste ljude : Ne pičujte neprekidno iste novinare i blogere.Takođe, nemojte misliti da će novinar ili bloger koji je pisao o vama, želeti to da učini ponovo. Podelite vaše ciljeve i jedino pičujte ljude koji su odgovarajući za priču za koju pičujete. Sledeći put, kada pičujete za nešto drugo, odredite druge ljude.

KONTAKT

 

SEO - social media

digg dizajn social network stumbleupon dizajn rss drustvene mreze facebook dizajn Twitter za Total Dizajn SEO
                    agencija wordpress seo google youtube linkedin total dizajn web

Youtube kanal

Sta sada radimo


SEO optimizacija sajta za Google pretragu


Optimizacija - SEO marketing

Google optimizacija sajta - prvi na Googl pretrazi

 

web marketing i dizajn sajta

 

Optimizacija sajtova za Google pretragu. Kako biti prvi na guglu.

Trenutno radimo na:


SEO optimizovanje

Total Dizajn Google Profil Total Dizajn Agencije web dizajn i Google optimizacija sajta

SEO agency Europe optimizacija sajta i web dizajn Beograd Srbija

Google optimizacija onlajn marketing web opimizacija sajta za Gugl posao marketinga i dizajna, dizajn ambalaze Beograd

SEO agency

LOGO DIZAJN BEOGRAD


Graficki Dizajn agencija za izradu kvalitetnih logo dizajn resenja

Optimizacija sajta za Google mobilnu pretragu

Dizajn i SEO optimizacija Beograd Srbija - koliko kosta SEO optimizacija sajta? Koliko kosta izrada sajta?

SEO - search engine optimization - web marketing Srbija


 

SEO search engine optimization usluge u Srbiji, koliko kosta web marketing? Precizno pitanje je koliko vas kosta to sto ga nemate...

LOGODESIGN Signage Design WayFinding

 

WEB DESIGN AND SEARCH ENGIINE OPTIMIZATION IN GERMANY BELGIUM HOLLAND

Logo dizajn, Beograd Srbija, izrada logotipa, kreiranje vizuelnog identiteta Dizajn enterijera stanova enterijer, , uredjenje enterijera, projektovanje enterijera DESIGN, najbolji web dizajn, najbolja SEO tehnika i web marketing strategija
website provajder hosting internet usluge , najnize cene, najbolji internet provajderi u Beogradu SEO Beograd, Srbija uz izradu sajta odredjene SEO usluge mogu biti besplatne, u zavisnosti od samog projekta.

 

provod u Beogradu Mapa Beograda - smestaj apartmani