28
Jun

WEB MARKETING TAKTIKA

Taktika 2: Pičing Mogli bismo napisati posebnu knjigu na temu pičinga. Rezultati pičinga u stvari zavise od uloženog vremena i napora i mogu biti pun pogodak ili potpuna propast. Možete završiti sa sjajnom podrškom, ili provesti mnogo sati bez ikakvog rezultata. Ako želite da provedete neko vreme pičujući novinare i blogere, evo nekih ključnih stvari za razmatranje:

postavi komentar | 3 komentara

podeli: 

 

26
Maj

Kljucne stvari za razmatranje:

Ostanite usmereni: Upoznajte novinara/blogera i predmete kojima se on ili ona bavi. Novinari i blogeri se najviše ljute ako bivaju pičovani da pišu o nečemu što ne odgovara njihovom predmetu. Ne spamujte ih. To je siguran način da se završi na blogu poput BadPitch blog, a niko ne želi takvu vrstu eksponiranja. Pre nego što kontaktirate ljude, utrošite vreme da upoznate njihov stil i predmet o kome pišu. Budite sigurni da ste pročitali sadržaj; kada je to na mestu, ostavite komentare. Ovo će im pokazati da ste uradili domaći zadatak, i da ste već upoznati sa njihovim radom i takođe će vam pomoći da odlučite koji su novinari odgovarajući za vaš pičing.. Postoje plaćene usluge (Vocus i Cision - prethodno Bacon's- su najpopularnije) koje daju ogromnu bazu podataka koje precizno selektuju kontakt informacije o raznim novinarima, koji rade za različite publikacije- prema tome šta je njihovo specifično polje. Ako ste ozbiljni u pičingu, ovo mogu biti veliki resursi, pošto je nalaženje kontakt informacija o određenim novinarima kada to radite sami često teško i troši mnogo vremena, a slanje piča na adresu njuzruma- info"publication.com nema efekta i nije usmereno.


Ne pičujte stalno iste ljude : Ne pičujte neprekidno iste novinare i blogere.Takođe, nemojte misliti da će novinar ili bloger koji je pisao o vama, želeti to da učini ponovo. Podelite vaše ciljeve i jedino pičujte ljude koji su odgovarajući za priču za koju pičujete. Sledeći put, kada pičujete za nešto drugo, odredite druge ljude.

Web Dizajn i SEO

Povezi se sa nama

Youtube kanal

Sta sada radimo

SEO optimizacija sajta za Google pretragu

 

SEO Optimizacija - SEO marketing 

online marketing Studio

15. Mart 2023

DESIGNING IN SERBIA | PROJECT MANAGEMENT BELGRADE Total Design - Design, designing the act of working out the form of something (as by making a sketch or outline or plan) "he contributet to the design of a new instrument"

Google optimizacija onlajn marketing web opimizacija sajta za Gugl posao marketinga i dizajna, dizajn ambalaze Beograd

SEO : SEARCH ENGINE OPTIMIZATION AND WEB MARKETING AGENCY : Your reputation on the web is in danger?

The good news is that WE can solve this !
SEO MARKETING WEB OPTIMIZACIJA SAJTA za GOOGLE KLJUCNE RECI

SEO agency 2023

SEO search engine optimization usluge u Srbiji, koliko kosta web marketing? Precizno pitanje je koliko vas kosta to sto ga nemate...

LOGODESIGN Signage Design WayFinding

WEB DESIGN AND SEARCH ENGIINE OPTIMIZATION IN GERMANY BELGIUM HOLLAND

Hotel Design Marketing and Sign Design : find your way today! SEO AGENCY WEB SITES

Logo dizajn, Beograd Srbija, izrada logotipa, kreiranje vizuelnog identiteta Dizajn enterijera stanova enterijer, , uredjenje enterijera, projektovanje enterijera DESIGN, najbolji web dizajn, najbolja SEO tehnika i web marketing strategija
website provajder hosting internet usluge , najnize cene, najbolji internet provajderi u Beogradu SEO Beograd, Srbija uz izradu sajta odredjene SEO usluge mogu biti besplatne, u zavisnosti od samog projekta.

MARKETING NA INTERNETU: Nekretnine stanovi Beograd apartmani u Beogradu savetnici za Real Estate marketing bespoke DESIGN Rentiranje apartmana

Total Dizajn  web dizajn i Google optimizacija sajta - SEO optimizacija sajta