10
Jun

Dobar Dizajn, sta je to dizajn, logo dizajn (design)

Definicija dobrog dizajna

Faze uključuju ekstrakciju sirovog materijala (kako je sakupljen i procesuiran), proizvodnju (kako je sklopljen u celinu) ,pakovanje (koliko pakovanja/zaštite mu treba), transport (koliko daleko treba da se pošalje) i njegov kraj (koliko će taj proizvod trajati, gde odlazi kada je njegova osnovna svrha postignuta). Ukoliko je životna okolina uzeta u obzir prilikom pravljenja proizvoda, onda eto, imate proizvod koji ne nanosi mnogo štete okolini.

postavi komentar | 3 komentara

podeli: 

web marketing Srbija SEO

26
Maj

Dizajn ambalaze, dizajn etiketedizajn
               espanol desino espanjola

Pristupacnost

Sledeća je pristupačnost. To nije novost za bilo koga ko je pratio analize različitih trendova da globalna demografija stari. Da, mi, kao društvo starimo i kao rezultat, različite usluge i proizvodi su potrebni da zadovolje potrebe ovog nastajućeg tržišta. Prilikom dizajniranja proizvoda ili usluge, važno je setiti se da se dizajnira za sve, što znači da se fizička snaga devetogodišnjaka isto koliko i sposobnost razumevanja jednogodišnjaka uzimaju u obzir. Sjajan dizajn treba da bude inkluzivan i da seprilagođava potrebama pojedinaca, dozvoljavajući korišćenje što je većem delu populacije. Ako imamo dizajn koji može da koristi samo jedna osoba, imamo problem.


Ergonomičnost i dizajn

Ergonomičnost može biti zahtev koji nije lako ispuniti jer ona podrazumeva statistike I tehnikalnost Tradicionalno govoreći ergonomičnost se odnosi na to kako predmet fizički stupa u interakciju sa korisnikom/odgovara korisniku i koje su koristi po zdravlje od njegove upotrebe (npr. Herman Millerova Aron stolica je poznata po svojoj udobnosti I mogućnosti da se prilagodi korisniku već dugo vremena) . Da bi proizvod bio ergonomičan, predmet mora da bude lak za korišćenje na prvom mestu.Ako treba da prođete sito i rešeto da biste izveli ono što treba (poput otvaranja poklopca tegle sa sosom za špagete koji je zapečaćen), onda proizvod treba da bude ergonomički prevrednovan (uvek postoji rešenje da se život učini lakšim).


Sta je dobar dizajn?

Koliko je dobar dizajn zaista vazan

Povezi se sa nama

digg dizajn social network stumbleupon dizajn rss drustvene mreze facebook dizajn Twitter za Total Dizajn SEO
          agencija wordpress seo google youtube linkedin total dizajn web

Youtube kanal

Sta sada radimo

Dizajn sajta - Vencanice Alhemija

SEO optimizacija sajta za Google pretragu

u Beogradu povoljan smestaj Beograd

5 minutes ago via web

Optimizacija sajta Srbija

SEOi dizajn-Srbija

Total
          Dizajn logo design

 

Sta je dobar dizajn

 

Funkionalnost proizvoda i dizajn

Funkcionalnost proizvoda ide ruku pod ruku s tim kako je proizvod napravljen. To je sasvim jednostavno; ako je proizvod dobro napravljen (ne raspada se i delovi koji rotiraju se ne zaglavljuju) onda će bez problema raditi ono za šta je napravljen. Pored ovoga, postoji i pitanje praktičnosti (da li je taj predmet zaista potreban). Postoje proizvodi na tržištu koji dobro obavljaju određene stvari ali nisu   apsolutno neophodni u našem običnom životu. Ovi proizvodi se zovu Čindogus u Japanu, predmeti koji su teoretski funkcionalni, ali uopšte nisu praktični.

v-clinic.eu - bolnica za lecenje narkomanije, rehabilitacija narkomana Beograd.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION - SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

DESIGNING IN SERBIA | PROJECT MANAGEMENT BELGRADE Total Design - Design, designing the act of working out the form of something (as by making a sketch or outline or plan) "he contributet to the design of a new instrument"

Google optimizacija onlajn marketing web opimizacija sajta za Gugl posao marketinga i dizajna, dizajn ambalaze Beograd

 

SEO agency Europe optimizacija sajta i web dizajn Beograd Srbija

 

apartma Beograd

 

 

 

 

Hotel Design Marketing and Sign Design : find your way today! Belgrado appartamenti


dizajn-inspiracija.html">Dizajn inspiracija - odakle dolaze ideje dizajnerima - iskustva, price iskusnih dizajnera Dobar Dizajn, sta je to dizajn, logo dizajn (design)

 

 

SEO optimizacija sajta Linkedin

 
digg dizajn social
    network stumbleupon
    dizajn rss drustvene
    mreze facebook Twitter za Total Dizajn SEO agencija wordpress
    seo google youtube linkedin total dizajn web   alt="linkedin total dizajn web">