28
Jun

WEB MARKETING TAKTIKA za prvo mesto na Googlu

Taktika 2: Pičing Mogli bismo napisati posebnu knjigu na temu pičinga. Rezultati pičinga u stvari zavise od uloženog vremena i napora i mogu biti pun pogodak ili potpuna propast. Možete završiti sa sjajnom podrškom, ili provesti mnogo sati bez ikakvog rezultata. Ako želite da provedete neko vreme pičujući novinare i blogere, evo nekih ključnih stvari za razmatranje:

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

podeli: 

 

26
Maj

Kljucne stvari za razmatranje:

Ostanite usmereni: Upoznajte novinara/blogera i predmete kojima se on ili ona bavi. Novinari i blogeri se najviše ljute ako bivaju pičovani da pišu o nečemu što ne odgovara njihovom predmetu. Ne spamujte ih. To je siguran način da se završi na blogu poput BadPitch blog, a niko ne želi takvu vrstu eksponiranja. Pre nego što kontaktirate ljude, utrošite vreme da upoznate njihov stil i predmet o kome pišu. Budite sigurni da ste pročitali sadržaj; kada je to na mestu, ostavite komentare. Ovo će im pokazati da ste uradili domaći zadatak, i da ste već upoznati sa njihovim radom i takođe će vam pomoći da odlučite koji su novinari odgovarajući za vaš pičing.. Postoje plaćene usluge (Vocus i Cision - prethodno Bacon's- su najpopularnije) koje daju ogromnu bazu podataka koje precizno selektuju kontakt informacije o raznim novinarima, koji rade za različite publikacije- prema tome šta je njihovo specifično polje. Ako ste ozbiljni u pičingu, ovo mogu biti veliki resursi, pošto je nalaženje kontakt informacija o određenim novinarima kada to radite sami često teško i troši mnogo vremena, a slanje piča na adresu njuzruma- info"publication.com nema efekta i nije usmereno.


Ne pičujte stalno iste ljude : Ne pičujte neprekidno iste novinare i blogere.Takođe, nemojte misliti da će novinar ili bloger koji je pisao o vama, želeti to da učini ponovo. Podelite vaše ciljeve i jedino pičujte ljude koji su odgovarajući za priču za koju pičujete. Sledeći put, kada pičujete za nešto drugo, odredite druge ljude.

KONTAKT

069 2022717

SEO - social media

Youtube kanal

Sta sada radimo

 

5 minutes ago via web

SEO optimizacija sajta za Google pretragu

SEO Optimizacija - SEO marketing 069 2022717

SEO optimizacija sajta za Google pretragu

Optimizacija sajta Srbija

Sta je to SEO marketing

15. Mart 2023

Total Dizajn web dizajn i Google optimizacija sajta

SEO optimizacija sajta