SEO marketing i prodaja racunara

WEB prodaja | internet prodaja kompjutera u Beogradu

Analiza rezultata rada Grappolo online shop-a Beograd

Web prodaja ili Internet prodaja u kompaniji (Grappolo Group), zastupljena je od kada su se u Srbiji stekli tehnicki uslovi da bi se on line kupovina mogla nesmetano obavljati preko Interneta. Rezultati Internet prodaje u svetu pokazuju da je web kupovina, a posebno online prodaja racunara u stalnom porastu. Taj procenat u razvijenim zemljama je do 65%.


Online kupovina: Kupiti racunar onlajn u Srbiji više nije problem, pošto za to odavno postoje uslovi. Web prodaja racunara u Srbiji je u ozbiljnom porastu, a to potvrduju rezultati web prodaje na Internetu preko naše Internet prodavnice, koji su od kako je otvoren novi Grappolo online shop u porastu za više od 200%.
Kupci u Srbiji su sve više poceli da se oslanjaju na jednostavnost kupovine preko Interneta i shvatili su kolika je ušteda vremena i novca ukoliko svoju kupovinu racunara obave preko naseg online shopa. Stekli su sigurnost da ce racunar, laptop, kompijuterske komponente koje su kupili onlajn sigurno dobiti na svoju adresu. Grappolo web shop se zahvaljuje svim svojim kupcima koji su kupili Grappolo proizvode u našoj Internet prodaji i obaveštava ih da ce uskoro za svakog naseg kupca koji kupi online preko našeg web portala biti uvedeni specijalni popusti.

Ulaganja u informaticke tehnologije

Prema tvrdnjama analaticara Gartner-a, ulaganja u informaticke tehnologije širom sveta ce ove godine biti manja za šest procenata. U ovoj kompaniji predvidaju da ce za opremu i nove tehnologije ove godine biti potrošeno 3,2 hiljade milijardi dolara, dok je prošle godine ulaganje iznosilo 3,4 hiljade milijardi. � to znaci da kupac koji kupi racunar ili laptop moze da ocekuje da ce njegov kompjuter ili notebook jos dugo ostati novi model i nositi etiketu NOVO.

Prodaja racunara u okolnim zemljama

Prema novinskoj agenciji "Beta" u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji u prvom tromesecju 2009. je prodato 177.000 kompjutera, od toga u Hrvatskoj je isporuceno 62.800 personalnih racunara dok na tržištu Srbije, IDC je u prvom tromesecju ove godine zabeležio isporuku od ukupno 73.000 personalnih racunara.

Naucite kako SEO moze pomoci plasmanu vasih proizvoda i usluga na internetu

SEO je deo nase kulture search engine optimization SEO Srbija.

DIGITAL Marketing u Srbiji

Marketing u Srbiji je relativno novi pojam. Ipak to je oblast koja postaje sve interesantnija svima koji imaju potrebe da ponude svoje usluge, proizvode ili ideje na internetu. Za izbegavanje web marketing tehnika i strategije zaista nema valjanog opravdanja, web ili online marketing - to je jednostavno izbor buducnosti.

Sta je SEO?
Sta je PR?
Kako biti prvi na Google?
KOJA JE PRAVA CENA MARKETINGA?

Mi imamo odgovore na sva ta pitanja. Kontaktirajte najbolje: 069 2022717

LOGO DIZAJN I izrada knjige standarda Beograd Srbija Total Dizajn Studio

Snizenja i popusti u Beogradu

Optimizacija web sajta SEO Beograd Srbija search engine optimization Serbia

Total Dizajn
      web marketing

SEO za Nekretnine Srbija - Marketing SEO Srbija strategija internet marketinga

prvi na na googlu pozicioniranje na google.com optimizacija sajta search engine optimization Srbija
 

Trenutno radimo na:

Salon Namestaja
Venecijaneri Beograd
Beograd

SEO optimizacija sajta i web dizajn Beograd Srbija
 

SEO pravila

SEO je vazan, SEO je danas prosto neizbezan proces ili drugacije receno tehnika pozicioniranja naseg brenda ili usluge na tako sirokom trzistu, globalnom trzistu koje nikad ne spava. Potrebno je postovati osnovna pravila optimizacije sajta.

SEO je podlozan stalnim promenama, Ko i kako diktira te promene? Google diktira taj ritam neprestanog usavrsavanja. Pravovremeno izaberite tim koji ce raditi za vas, imate dovoljno vremena da iskoristite mogucnost internet marketinga.

Total Dizajn      Logo web marketing best search engine optimization company

Pozicije na Google.com